بررسی میکروبیولوژی شیرینی خامه ای و بستنی سنتی در قنادیهای مجاز سطح شهر بابل

.


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی بابل
علوم پزشکی بابل

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد رهگیری طرح 138365
کد مصوب طرح
کد طرح در واحد ارائه دهنده
شماره ثبت در دبیرخانه
عنوان فارسی طرح بررسی میکروبیولوژی شیرینی خامه ای و بستنی سنتی در قنادیهای مجاز سطح شهر بابل
عنوان لاتین طرح .
محل اجرای طرح
رسته مطالعاتی
سازمان مجری
تاریخ ارائه طرح
تاریخ تصویب 1383/11/27
تاریخ شروع 1383/11/27
تاریخ خاتمه
تاریخ خاتمه مصوب شورا
وضعیت گردش کار خاتمه یافته

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
محمود برادرانمجریمجری اولدکتری تخصصیm_baradaran2@yahoo.com
مهدی پورامیر واجارگاههمکار اصلینظارت بر اجرای طرحدکتری تخصصیmehdipouramir@yahoo.com

پیوست ها
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود