بررسی الودگی میکروبی شیرینی خامه‌ای در قنادی‌های سطح شهر بابل نسبت به اشرشیاکلی و کپک

Study of microbiological quality of cream sweats babol


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی بابل
علوم پزشکی بابل

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد رهگیری طرح 903089
کد مصوب طرح 903089
کد طرح در واحد ارائه دهنده 924
شماره ثبت در دبیرخانه 4418
عنوان فارسی طرح بررسی الودگی میکروبی شیرینی خامه‌ای در قنادی‌های سطح شهر بابل نسبت به اشرشیاکلی و کپک
عنوان لاتین طرح Study of microbiological quality of cream sweats babol
محل اجرای طرح معاونت غذا و دارو
رسته مطالعاتی مقطعی
سازمان مجری دانشگاه علوم پزشکی بابل
تاریخ ارائه طرح 1390/03/16
تاریخ تصویب 1390/03/17
تاریخ شروع 1390/03/17
تاریخ خاتمه 1391/03/17
تاریخ خاتمه مصوب شورا 1391/08/16
وضعیت گردش کار خاتمه یافته

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
سیده حوریه فلاحمجریمجری اولکارشناس ارشدh.fallah@mubabol.ac.ir
زهرا مولانامجریمجری دومدکتری تخصصیzmoulana@yahoo.com
محبوبه سادات رحمن پورمجریمجری چهارمکارشناسm_ramanpoor2@gmail.com
مصطفی اصغری کبریامجریمجری پنجم seifizadeh-mostafa@gmail.com
عبدالایمان عموئیهمکار اصلیهمکار اصلیدکتری تخصصیiamouei1966@gmail.com
حسینعلی اصغرنیاهمکار اصلیهمکار اصلیدکتری تخصصیehaamin2@gmail.com
علی اکبر محمدیهمکار اصلیهمکار اصلیکارشناس ارشدa.a.mohammadi@yahoo.com
معصومه توکلیهمکار اصلیهمکار اصلی tavakkoli.n@yahoo.com
ابراهیم حلال خورهمکار اصلیهمکار اصلی halalkhor-ebrahim@gmail.com
محمد ابراهیم علیزادههمکار اصلیسایر m_alizadeh@yahoo.com
محسن میرزاییهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحکارشناسmirzaeemohsen@gmail.com
سید حسن حسینیهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرح h_hoseini2@yahoo.com

پیوست ها
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
بعداز شورا -308.doc1390/03/23 دانلود