بررسی آزمایشگاهی تاثیر انواع عسل و سرکه در جلوگیری از رسوب کلسیم فسفات (اثر ضد جرم دندان)

: An In vitro evaluation of effectiveness of some types of honey and vinegar in inhibition on the formation of calcium phosphate precipitations.(anti calculus effect)


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی بابل
علوم پزشکی بابل

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد رهگیری طرح 9032237
کد مصوب طرح 9032237
کد طرح در واحد ارائه دهنده 1127
شماره ثبت در دبیرخانه 5599
عنوان فارسی طرح بررسی آزمایشگاهی تاثیر انواع عسل و سرکه در جلوگیری از رسوب کلسیم فسفات (اثر ضد جرم دندان)
عنوان لاتین طرح : An In vitro evaluation of effectiveness of some types of honey and vinegar in inhibition on the formation of calcium phosphate precipitations.(anti calculus effect)
محل اجرای طرح دانشکده دندانپزشکی
رسته مطالعاتی سایر
سازمان مجری دانشکده دندانپزشکی بابل
تاریخ ارائه طرح 1390/09/08
تاریخ تصویب 1390/10/20
تاریخ شروع 1390/10/20
تاریخ خاتمه 1391/10/20
تاریخ خاتمه مصوب شورا
وضعیت گردش کار طرح های در دست اجرا

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
زمزم مرادیمجریمجری اول mishinmoradi@yahoo.com
محمود خسروی سامانیمجریمجری دومدندانپزشک تخصصیm.khosravi@mubabol.ac.ir
هادی پارسیانهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحدکتری تخصصیhadiparsian@yahoo.com
بهروز سجادیهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرح b-sajjadi@gmail.com
عباس موسی پورهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحدکتری تخصصیab_mspr@yahoo.com
پاشار وکیلیهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرح p_vakili@yahoo.com

پیوست ها
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
37- خسروی.doc1390/11/08 دانلود