بررسی تاثیر کاکائو بر ظرفیت تام آنتی اکسیدان و اکسیداسیون لیپیدی بزاق ، در بیماران پریودنتیت مزمن متوسط

The evaluation of the effect of cocoa on total antioxidant capacity and lipid oxidation in saliva on moderate chronic periodontitis.


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی بابل
علوم پزشکی بابل

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد رهگیری طرح 9236329
کد مصوب طرح 9236329
کد طرح در واحد ارائه دهنده 1944
شماره ثبت در دبیرخانه 7435
عنوان فارسی طرح بررسی تاثیر کاکائو بر ظرفیت تام آنتی اکسیدان و اکسیداسیون لیپیدی بزاق ، در بیماران پریودنتیت مزمن متوسط
عنوان لاتین طرح The evaluation of the effect of cocoa on total antioxidant capacity and lipid oxidation in saliva on moderate chronic periodontitis.
محل اجرای طرح دانشکده دندانپزشکی
رسته مطالعاتی کارآزمائی بالینی
سازمان مجری دانشکده دندانپزشکی بابل
تاریخ ارائه طرح 1392/05/26
تاریخ تصویب 1392/07/09
تاریخ شروع 1392/07/09
تاریخ خاتمه 1394/01/09
تاریخ خاتمه مصوب شورا 1394/03/05
وضعیت گردش کار خاتمه یافته

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
روشنک رودگریانمجریمجری اول roshanakroodgaryan@yahoo.com
نیلوفر جنابیانمجریمجری دومدندانپزشک تخصصیnjenabian@hotmail.com
مهدی پورامیر واجارگاههمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحدکتری تخصصیmehdipouramir@yahoo.com
علی اکبر مقدم نیاهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحدکتری تخصصیmoghadamnia@gmail.com
فاطمه خدیردچمازکتیهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرح khadirfatemeh@yahoo.com

پیوست ها
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
صورتجلسه 363. docx-1 - 2.doc1392/07/30 دانلود
3- جنابیان.doc1393/05/22 دانلود