کد رهگیری طرح | 9236329 |
کد مصوب طرح | 9236329 |
کد طرح در واحد ارائه دهنده | 1944 |
شماره ثبت در دبیرخانه | 7435 |
عنوان فارسی طرح | بررسی تاثیر کاکائو بر ظرفیت تام آنتی اکسیدان و اکسیداسیون لیپیدی بزاق ، در بیماران پریودنتیت مزمن متوسط |
عنوان لاتین طرح | The evaluation of the effect of cocoa on total antioxidant capacity and lipid oxidation in saliva on moderate chronic periodontitis. |
محل اجرای طرح | دانشکده دندانپزشکی |
رسته مطالعاتی | کارآزمائی بالینی |
سازمان مجری | دانشکده دندانپزشکی بابل |
تاریخ ارائه طرح | 1392/05/26 |
تاریخ تصویب | 1392/07/09 |
تاریخ شروع | 1392/07/09 |
تاریخ خاتمه | 1394/01/09 |
تاریخ خاتمه مصوب شورا | 1394/03/05 |
وضعیت گردش کار | خاتمه یافته |
نام و نامخانوادگی | سمت در طرح | نوع همکاری | درجهتحصیلی | پست الکترونیک |
---|---|---|---|---|
روشنک رودگریان | مجری | مجری اول | roshanakroodgaryan@yahoo.com | |
نیلوفر جنابیان | مجری | مجری دوم | دندانپزشک تخصصی | njenabian@hotmail.com |
مهدی پورامیر واجارگاه | همکار اصلی | همکاری در اجرای طرح | دکتری تخصصی | mehdipouramir@yahoo.com |
علی اکبر مقدم نیا | همکار اصلی | همکاری در اجرای طرح | دکتری تخصصی | moghadamnia@gmail.com |
فاطمه خدیردچمازکتی | همکار اصلی | همکاری در اجرای طرح | khadirfatemeh@yahoo.com |
نام فایل | تاریخ درج فایل | اندازه فایل | دانلود |
---|---|---|---|
صورتجلسه 363. docx-1 - 2.doc | 1392/07/30 | دانلود | |
3- جنابیان.doc | 1393/05/22 | دانلود |