بررسی اثر عصاره های مختلف هسته انگور سیاه بر باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و کازئی

Evaluation of the effect of different types of grape seed extract on lactobacillus acidophilus and casei


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی بابل
علوم پزشکی بابل

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد رهگیری طرح 9542914
کد مصوب طرح 9542914
کد طرح در واحد ارائه دهنده 3993
شماره ثبت در دبیرخانه 128
عنوان فارسی طرح بررسی اثر عصاره های مختلف هسته انگور سیاه بر باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و کازئی
عنوان لاتین طرح Evaluation of the effect of different types of grape seed extract on lactobacillus acidophilus and casei
محل اجرای طرح دانشکده پزشکی
رسته مطالعاتی کاربردی
سازمان مجری دانشگاه علوم پزشکی بابل
تاریخ ارائه طرح 1395/06/28
تاریخ تصویب 1395/07/27
تاریخ شروع 1395/07/27
تاریخ خاتمه 1397/01/28
تاریخ خاتمه مصوب شورا 1398/11/29
وضعیت گردش کار خاتمه یافته

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
مطهره زارعی لمراسکیمجریدانشجو dr.motaharezareei@gmail.com
عفت خدادادیمجریاستاد راهنما اولدندانپزشک تخصصیdrekhodadadi@yahoo.com
علی اکبر مقدم نیاهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحدکتری تخصصیmoghadamnia@gmail.com
مهدی رجب نیاهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحدکتری تخصصیramazan@yahoo.com
ثریا خفریهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحدکتری تخصصیkhafri@yahoo.com

پیوست ها
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
9542914.htm1395/09/0261221دانلود