بررسی ارتباط بسامد مصرف مواد غذایی، صبحانه و میان وعده با خودکارآمدی و سلامت عمومی دانش آموزان دوره دوم متوسطه شهر رامسر بررسی ارتباط بسامد مصرف مواد غذایی، صبحانه و میان وعده با خودکارآمدی و سلامت عمومی دانش آموزان دوره دوم متوسطه شهر رامسر

The relationship between food frequency, breakfast, snack consumption, self efficacy and general health in high school students in Ramsar city


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی بابل
علوم پزشکی بابل

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد رهگیری طرح 9502415
کد مصوب طرح 9502415
کد طرح در واحد ارائه دهنده 4088
شماره ثبت در دبیرخانه 8647
عنوان فارسی طرح بررسی ارتباط بسامد مصرف مواد غذایی، صبحانه و میان وعده با خودکارآمدی و سلامت عمومی دانش آموزان دوره دوم متوسطه شهر رامسر بررسی ارتباط بسامد مصرف مواد غذایی، صبحانه و میان وعده با خودکارآمدی و سلامت عمومی دانش آموزان دوره دوم متوسطه شهر رامسر
عنوان لاتین طرح The relationship between food frequency, breakfast, snack consumption, self efficacy and general health in high school students in Ramsar city
محل اجرای طرح دانشکده پرستاری فاطمه زهرا(س)رامسر
رسته مطالعاتی مقطعی
سازمان مجری دانشگاه علوم پزشکی بابل
تاریخ ارائه طرح 1395/06/09
تاریخ تصویب 1395/09/02
تاریخ شروع 1395/09/02
تاریخ خاتمه 1396/08/02
تاریخ خاتمه مصوب شورا
وضعیت گردش کار طرح های در دست اجرا

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
هنگامه کریمیمجری مسئولاجراء طرحکارشناس ارشدhengamehkarimister@gmail.com
نسترن نوروزی پرشکوهمجریاجراء طرحکارشناسN.Norouzi@mubabol.ac.ir
فاطمه غفاریهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحدکتری تخصصیghafarifateme@yahoo.com
ندا احمدزاده توریهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحدکتری تخصصیneda.ahmadzade.tori@gmail.com

پیوست ها
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
9502415.htm1395/09/22112277دانلود