کد رهگیری طرح | 9643912 |
کد مصوب طرح | |
کد طرح در واحد ارائه دهنده | 4335 |
شماره ثبت در دبیرخانه | |
عنوان فارسی طرح | اثر شکلات و آب نبات جرقه ای بر ریز سختی مینای دندان شیری و دائمی |
عنوان لاتین طرح | Effect of popping chocolate and candy on enamel microhardness of primary and permanent teeth |
محل اجرای طرح | داندانپزشکی |
رسته مطالعاتی | مقطعی |
سازمان مجری | دانشگاه علوم پزشکی بابل |
تاریخ ارائه طرح | 1396/02/11 |
تاریخ تصویب | 1396/02/12 |
تاریخ شروع | 1396/02/12 |
تاریخ خاتمه | 1397/03/12 |
تاریخ خاتمه مصوب شورا | |
وضعیت گردش کار | طرح های در دست اجرا |
نام و نامخانوادگی | سمت در طرح | نوع همکاری | درجهتحصیلی | پست الکترونیک |
---|---|---|---|---|
الهه محمدی | مجری | دانشجو | eli_mhmd90@yahoo.com | |
میترا طبری | مجری مسئول | استاد راهنما اول | دندانپزشک تخصصی | mitratabari@email.com |
دردی قوجق | مجری | استاد مشاور | دکتری تخصصی | dqujeq@gmail.com |
همایون علاقه مند | همکار اصلی | همکاری در اجرای طرح | دندانپزشک تخصصی | halagheh@yahoo.com |
همت اله قلی نیا آهنگر | همکار اصلی | همکاری در اجرای طرح | کارشناس ارشد | h_gholinia@yahoo.com |
دردی قوجق | همکار اصلی | همکاری در اجرای طرح | دکتری تخصصی | dqujeq@gmail.com |
نام فایل | تاریخ درج فایل | اندازه فایل | دانلود |
---|---|---|---|
9643912.htm | 1396/02/23 | 107843 | دانلود |