‏ تعیین مقدار گالانژین، کوئرستین و کامپفرول در عصاره آبی ریزوم خولنجان (‏Alpinia officinarum‏) به روش ‏HPLC‏ ‏

Quantification of Galangin, Quercetin, and Kaempferol in aqeuos extract of Alpinia ‎officinarum rhizome by using HPLC method ‎


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی بابل
علوم پزشکی بابل

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد رهگیری طرح 9604627
کد مصوب طرح 9604627
کد طرح در واحد ارائه دهنده 4913
شماره ثبت در دبیرخانه 1515
عنوان فارسی طرح ‏ تعیین مقدار گالانژین، کوئرستین و کامپفرول در عصاره آبی ریزوم خولنجان (‏Alpinia officinarum‏) به روش ‏HPLC‏ ‏
عنوان لاتین طرح Quantification of Galangin, Quercetin, and Kaempferol in aqeuos extract of Alpinia ‎officinarum rhizome by using HPLC method ‎
محل اجرای طرح دانشکده طب سنتی- دانشکده پزشکی
رسته مطالعاتی مقطعی
سازمان مجری دانشگاه علوم پزشکی بابل
تاریخ ارائه طرح 1396/08/27
تاریخ تصویب 1396/10/12
تاریخ شروع 1396/10/12
تاریخ خاتمه 1398/02/12
تاریخ خاتمه مصوب شورا 1401/07/12
وضعیت گردش کار خاتمه یافته

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
سهراب کاظمیمجریمجری اولدکتری تخصصیkazemi.msm@gmail.com
زهرا معماریانیمجری مسئولاجراء طرحدکتری تخصصیz.memariani@mubabol.ac.ir
سیده نرگس موسوی کانیهمکار اصلیهمکار اصلیکارشناس ارشدsn.mousavi313@gmail.com
فاطمه کلنگی میاندرههمکار اصلیهمکار اصلی dr.kolaangi@gmail.com
فرانگیز سورانیهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحکارشناس ارشدf.sourani@yahoo.com
پیام مرکباتیهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحکارشناس ارشدpayam_morakabati@yahoo.com
مریم جهانیهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحدکتری تخصصیjahanim941@mums.ac.ir
فریده اسدیهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحدکتری تخصصیFarideh80@gmail.com
لادن براریهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحکارشناس ارشدladan_bbarari@yahoo.com

پیوست ها
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
9604627.htm1396/10/2598293دانلود