بررسی میزان عدد پراکسید و اسیدیته و کل مواد قطبی و آزاد در روغن های مصرفی در رستوران های شهرقائمشهر

Evaluation of Total Polar Compounds, Acidity& peroxide value in consumed oils in Ghaemshahr´ Restaurants


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی بابل
علوم پزشکی بابل

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد رهگیری طرح 9605047
کد مصوب طرح 9605047
کد طرح در واحد ارائه دهنده 5119
شماره ثبت در دبیرخانه
عنوان فارسی طرح بررسی میزان عدد پراکسید و اسیدیته و کل مواد قطبی و آزاد در روغن های مصرفی در رستوران های شهرقائمشهر
عنوان لاتین طرح Evaluation of Total Polar Compounds, Acidity& peroxide value in consumed oils in Ghaemshahr´ Restaurants
محل اجرای طرح دانشکده پیراپزشکی
رسته مطالعاتی مقطعی
سازمان مجری دانشگاه علوم پزشکی بابل
تاریخ ارائه طرح 1396/12/16
تاریخ تصویب 1396/12/22
تاریخ شروع 1396/12/22
تاریخ خاتمه 1397/08/22
تاریخ خاتمه مصوب شورا
وضعیت گردش کار طرح های در دست اجرا

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
محدثه قشعریمجریدانشجوکارشناسghashari_m@gmail.com
حسینعلی اصغرنیامجریاجراء طرحدکتری تخصصیehaamin2@gmail.com
همت اله قلی نیا آهنگرهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحکارشناس ارشدh_gholinia@yahoo.com
هاجر طبری نیاهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحکارشناس ارشدforough_tabari85@yahoo.com
پیمان حسن زادههمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحکارشناس ارشدhasanzadehpeman@yahoo.com

پیوست ها
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود