کد رهگیری طرح | 9605047 |
کد مصوب طرح | 9605047 |
کد طرح در واحد ارائه دهنده | 5119 |
شماره ثبت در دبیرخانه | |
عنوان فارسی طرح | بررسی میزان عدد پراکسید و اسیدیته و کل مواد قطبی و آزاد در روغن های مصرفی در رستوران های شهرقائمشهر |
عنوان لاتین طرح | Evaluation of Total Polar Compounds, Acidity& peroxide value in consumed oils in Ghaemshahr´ Restaurants |
محل اجرای طرح | دانشکده پیراپزشکی |
رسته مطالعاتی | مقطعی |
سازمان مجری | دانشگاه علوم پزشکی بابل |
تاریخ ارائه طرح | 1396/12/16 |
تاریخ تصویب | 1396/12/22 |
تاریخ شروع | 1396/12/22 |
تاریخ خاتمه | 1397/08/22 |
تاریخ خاتمه مصوب شورا | |
وضعیت گردش کار | طرح های در دست اجرا |
نام و نامخانوادگی | سمت در طرح | نوع همکاری | درجهتحصیلی | پست الکترونیک |
---|---|---|---|---|
محدثه قشعری | مجری | دانشجو | کارشناس | ghashari_m@gmail.com |
حسینعلی اصغرنیا | مجری | اجراء طرح | دکتری تخصصی | ehaamin2@gmail.com |
همت اله قلی نیا آهنگر | همکار اصلی | همکاری در اجرای طرح | کارشناس ارشد | h_gholinia@yahoo.com |
هاجر طبری نیا | همکار اصلی | همکاری در اجرای طرح | کارشناس ارشد | forough_tabari85@yahoo.com |
پیمان حسن زاده | همکار اصلی | همکاری در اجرای طرح | کارشناس ارشد | hasanzadehpeman@yahoo.com |
نام فایل | تاریخ درج فایل | اندازه فایل | دانلود |
---|