بررسی اثر امگا 6 ، امگا 9 و عصاره هسته انگور بر استحکام باند میکروکششی چسبنده های عاجی نسل پنجم

Effect of using omega 6, omega 9 and grape seed extract on microtensile bond strength of 5th generation dentin bonding agents


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی بابل
علوم پزشکی بابل

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد رهگیری طرح 9746025
کد مصوب طرح 9746025
کد طرح در واحد ارائه دهنده 5328
شماره ثبت در دبیرخانه 2927
عنوان فارسی طرح بررسی اثر امگا 6 ، امگا 9 و عصاره هسته انگور بر استحکام باند میکروکششی چسبنده های عاجی نسل پنجم
عنوان لاتین طرح Effect of using omega 6, omega 9 and grape seed extract on microtensile bond strength of 5th generation dentin bonding agents
محل اجرای طرح دانشکده دندانپزشکی
رسته مطالعاتی بنیادی
سازمان مجری دانشگاه علوم پزشکی بابل
تاریخ ارائه طرح 1397/03/23
تاریخ تصویب 1397/03/29
تاریخ شروع 1397/03/29
تاریخ خاتمه 1398/01/29
تاریخ خاتمه مصوب شورا 1399/04/17
وضعیت گردش کار خاتمه یافته

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
مجید آهنگریمجریدانشجو mj.ah.dent@gmail.com
مریم قاسمپورمجری مسئولاستاد راهنما اولدندانپزشک تخصصیma-ghasempour_ir@yahoo.com
همایون علاقه مندهمکار اصلیاستاد مشاوردندانپزشک تخصصیhalagheh@yahoo.com
فرانه مختارپورهمکار اصلیهمکاری در اجرای طرحدندانپزشک تخصصیfaraneh.mokhtarpour@gmail.com

پیوست ها
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود