کد رهگیری طرح | 9746025 |
کد مصوب طرح | 9746025 |
کد طرح در واحد ارائه دهنده | 5328 |
شماره ثبت در دبیرخانه | 2927 |
عنوان فارسی طرح | بررسی اثر امگا 6 ، امگا 9 و عصاره هسته انگور بر استحکام باند میکروکششی چسبنده های عاجی نسل پنجم |
عنوان لاتین طرح | Effect of using omega 6, omega 9 and grape seed extract on microtensile bond strength of 5th generation dentin bonding agents |
محل اجرای طرح | دانشکده دندانپزشکی |
رسته مطالعاتی | بنیادی |
سازمان مجری | دانشگاه علوم پزشکی بابل |
تاریخ ارائه طرح | 1397/03/23 |
تاریخ تصویب | 1397/03/29 |
تاریخ شروع | 1397/03/29 |
تاریخ خاتمه | 1398/01/29 |
تاریخ خاتمه مصوب شورا | 1399/04/17 |
وضعیت گردش کار | خاتمه یافته |
نام و نامخانوادگی | سمت در طرح | نوع همکاری | درجهتحصیلی | پست الکترونیک |
---|---|---|---|---|
مجید آهنگری | مجری | دانشجو | mj.ah.dent@gmail.com | |
مریم قاسمپور | مجری مسئول | استاد راهنما اول | دندانپزشک تخصصی | ma-ghasempour_ir@yahoo.com |
همایون علاقه مند | همکار اصلی | استاد مشاور | دندانپزشک تخصصی | halagheh@yahoo.com |
فرانه مختارپور | همکار اصلی | همکاری در اجرای طرح | دندانپزشک تخصصی | faraneh.mokhtarpour@gmail.com |
نام فایل | تاریخ درج فایل | اندازه فایل | دانلود |
---|