بررسی تاثیر فرآورده ترکیبی سنتیِ «قرص گل محمدی»، بر علائم بالینی بیماران مبتلا به سوءهاضمه ‏عملکردی با عفونت هلیکوباکترپیلوری: یک مطالعه تصادفی دو سوکور کنترل شده

Evaluation of the effect of‏‎ the traditional poly-herbal preparation, “Ghors-Gol-Mohammadi”, ‎on clinical symptoms of patients with functional dyspepsia with H. pylori infection: a ‎double-blind randomized controlled trial


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی بابل
علوم پزشکی بابل

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد رهگیری طرح 724134629
کد مصوب طرح 724134629
کد طرح در واحد ارائه دهنده
شماره ثبت در دبیرخانه 2166
عنوان فارسی طرح بررسی تاثیر فرآورده ترکیبی سنتیِ «قرص گل محمدی»، بر علائم بالینی بیماران مبتلا به سوءهاضمه ‏عملکردی با عفونت هلیکوباکترپیلوری: یک مطالعه تصادفی دو سوکور کنترل شده
عنوان لاتین طرح Evaluation of the effect of‏‎ the traditional poly-herbal preparation, “Ghors-Gol-Mohammadi”, ‎on clinical symptoms of patients with functional dyspepsia with H. pylori infection: a ‎double-blind randomized controlled trial
محل اجرای طرح
رسته مطالعاتی کاربردی
سازمان مجری
تاریخ ارائه طرح 1401/06/15
تاریخ تصویب 1401/08/03
تاریخ شروع 1401/09/06
تاریخ خاتمه 1403/03/06
تاریخ خاتمه مصوب شورا
وضعیت گردش کار طرح های در دست اجرا

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
زهرا معماریانیمجری مسئولاستاد راهنما اولدکتری تخصصیz.memariani@mubabol.ac.ir
روشنک ثاقبیمجریاستاد مشاوردکتری تخصصیrsaghebi@gmali.com
هدی شیرافکنهمکار اصلیاستاد مشاوردکتری تخصصیhodashirafkan@gmail.com
سید حسن عابدی ولوکلاییهمکار اصلیاستاد راهنما دومدکتری فوق تخصص بالینیh.abedi@doctor.com
نادر بهگاممجریدانشجودکتری حرفه ایbehgam99@gmail.com

پیوست ها
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود