فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوست نارنج و تاثیر آن بر اکسیداسیون چربی گوشت خام و پخته ماهی Hypophthalmichhys molitrix
....
نویسندگان: مهدی پورامیر واجارگاه , مصطفی لکزایی , زهرا گلی
نشریه: مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران , 2 , 19 - 26 , 1389
کد مقاله |
827 |
عنوان فارسی مقاله |
فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوست نارنج و تاثیر آن بر اکسیداسیون چربی گوشت خام و پخته ماهی Hypophthalmichhys molitrix |
عنوان لاتین مقاله |
.... |
نوع مقاله |
تحقیقی |
IF |
|
عنوان نشریه |
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
|
شماره مجله |
2 |
دوره مجله |
|
صفحه شروع و پایان |
- 26 |
نمایه نامه |
|
سال انتشار شمسی |
1389 |
سال انتشار میلادی |
|
DOI |
|
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
|
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |