فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوست نارنج و تاثیر آن بر اکسیداسیون چربی گوشت خام و پخته ماهی Hypophthalmichhys molitrix

....


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
چکیده مقاله
چکیده مقاله
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی بابل
علوم پزشکی بابل

نویسندگان: مهدی پورامیر واجارگاه , مصطفی لکزایی , زهرا گلی

نشریه: مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران , 2 , 19 - 26 , 1389

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 827
عنوان فارسی مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوست نارنج و تاثیر آن بر اکسیداسیون چربی گوشت خام و پخته ماهی Hypophthalmichhys molitrix
عنوان لاتین مقاله ....
نوع مقاله تحقیقی
IF
عنوان نشریه مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
شماره مجله 2
دوره مجله
صفحه شروع و پایان - 26
نمایه نامه
سال انتشار شمسی 1389
سال انتشار میلادی
DOI
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت

چکیده مقاله
hide/show


نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
مهدی پورامیر واجارگاهسوم
مصطفی لکزاییدوم
زهرا گلیاول

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود