ایمونوگلوبولین زرده تخم مرغ (IgY) از ساختمان مولکولی تا کاربردهای پزشکی
.
نویسندگان: مهدی پورامیر واجارگاه
نشریه: مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل , 3-3 , - , 1380
کد مقاله |
1107 |
عنوان فارسی مقاله |
ایمونوگلوبولین زرده تخم مرغ (IgY) از ساختمان مولکولی تا کاربردهای پزشکی
|
عنوان لاتین مقاله |
. |
نوع مقاله |
تحقیقی |
IF |
|
عنوان نشریه |
مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل
|
شماره مجله |
3-3 |
دوره مجله |
|
صفحه شروع و پایان |
- |
نمایه نامه |
index copernicus |
سال انتشار شمسی |
1380 |
سال انتشار میلادی |
|
DOI |
|
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
|
ایمونوگلوبولین Y بدست آمده از زرده تخم مرغ می تواند جایگزین IgG های تولید شده توسط پستانداران شود. زرده تخم مرغ مرغ های ایمونیزه شده، منبعی سرشار و ارزان از آنتی بادی های پلی کلونال ویژه است و مرغ ها علیه آنتی ژن های حفاظت شده پستانداران، پاسخ بهتری می دهند. IgY با فاکتورهای روماتوئیدی و رسپتورهای FC پستانداران و باکتری ها واکنش نمی دهد و خطای مثبت را کاهش می دهد. اما مشکل اصلی در جداسازی آن، حذف مقدار زیادی لیپید است که در زرده تخم مرغ وجود دارد. روش های متعددی برای جداسازی و تخلیص IgY از زرده تخم مرغ بکار می رود از جمله: روش رقیق سازی با آب و کروماتوگرافی T-gel. IgY در تشخیص ایمنی و درمان قابل استفاده است.
|
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |