Propolis attenuates lipopolysaccharide‐induced inflammatory responses through intracellular ROS and NO levels along with downregulation of IL‐1β and IL‐6 expressions in murine RAW 264.7 macrophages
نویسندگان: مینا مطلب نژاد , علی اکبر مقدم نیا , فریبا اصغرپور , حمید رضا نوری
نشریه: JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY , , - , 1398
کد مقاله |
1629 |
عنوان فارسی مقاله |
|
عنوان لاتین مقاله |
Propolis attenuates lipopolysaccharide‐induced inflammatory responses through intracellular ROS and NO levels along with downregulation of IL‐1β and IL‐6 expressions in murine RAW 264.7 macrophages |
نوع مقاله |
تحقیقی |
IF |
1.35 |
عنوان نشریه |
JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY
|
شماره مجله |
|
دوره مجله |
|
صفحه شروع و پایان |
- |
نمایه نامه |
ISI |
سال انتشار شمسی |
1398 |
سال انتشار میلادی |
2019 |
DOI |
|
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
|
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
2019 Propolis attenuates lipopolysaccharide induced inflammatory.PDF | 1398/04/23 | 1044530 | دانلود |